Douglas Laboratories, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 240 капсул

Код: 31583
Фото товару Douglas Laboratories, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 24...
Фото складу Douglas Laboratories, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 24...
Фото використання Douglas Laboratories, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 24...
Основне фото товара Douglas Laboratories, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 24...
(5)
2728 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Магній життєво важливий для здоров’я ваших кісток, м’язів, серця та нирок. Однак багато людей не отримують достатньо цього мінералу в щоденному раціоні; сучасні західні дієти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Гліцинат Магнію 240 капсул

Douglas Laboratories, Magnesium Glycinate, Гліцинат Магнію, 240 капсул

Опис

Магній життєво важливий для здоров’я ваших кісток, м’язів, серця та нирок. Однак багато людей не отримують достатньо цього мінералу в щоденному раціоні; сучасні західні дієти часто не містять достатньо продуктів, що містять цей мінерал. Без достатнього рівня магнію кістково-м’язова та серцево-судинна системи вашого тіла можуть не працювати оптимально, що зрештою призводить до хронічних захворювань.

Цей мінерал важливий на кожному етапі вашого життя: з одного боку, він допомагає формувати та підтримувати ваші кістки та зуби. Магній також допомагає регулювати рівень кальцію та вітаміну D у вашому організмі, допомагає організму засвоювати багато поживних речовин, сприяє виробленню енергії та сприяє належному функціонуванню ферментів.

Отримання достатньої кількості магнію у вашому раціоні може запобігти багатьом майбутнім проблемам зі здоров’ям. Наприклад, дослідження показують, що багато жінок у постменопаузі мають дефіцит магнію, і що добавки можуть зміцнити кістки та зменшити втрату кісткової маси.

Ви можете додати магній до свого щоденного раціону через їжу або дієтичні добавки. Хороші дієтичні джерела включають продукти з високим вмістом клітковини, такі як цільнозерновий хліб, мигдаль, бобові та брокколі. Добавка магнію, як-от гліцинат магнію Douglas Laboratories, є ще одним зручним способом забезпечення загального здоров’я. Кожна доза забезпечує 100 мг магнію, який підтримує здоров’я кісток і серцево-судинної системи. Крім того, магній може полегшити симптоми легкого передменструального синдрому (ПМС).

Приймайте одну-дві таблетки щодня під час їжі. Порадьтеся з лікарем щодо дозування, яке підходить саме вам. Цієї пляшки з 240 таблетками гліцинату магнію від Douglas Labs вам вистачить приблизно на три-чотири місяці, залежно від вашої дози.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 240 Кількість на порцію / %DV Магній (у вигляді гліцинату магнію) 120 мг / 29% % добової норми (DV) Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула)‚ аскорбілпальмітат. Без глютену | Без ГМО

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі 1-4 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте лише якщо пломба не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гліцинат Магнію (Magnesium Glycinate)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності