Vitamin D3 25 mcg 1000 IU, Вітамін D3, 250 капсул

Код: 31684
Фото товару Vitamin D3 25 mcg 1000 IU, Вітамін D3, 250 капсул
Фото складу Vitamin D3 25 mcg 1000 IU, Вітамін D3, 250 капсул
Фото використання Vitamin D3 25 mcg 1000 IU, Вітамін D3, 250 капсул
Основне фото товара Vitamin D3 25 mcg 1000 IU, Вітамін D3, 250 капсул
2546 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Вітамін D необхідний для загального здоровя. Всупереч поширеній думці, лише споживання кальцію недостатньо для підтримки міцності кісток. Насправді, вашому організму потрібен вітамін D3, щоб сприяти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Вітамін D3 250 капсул

Vitamin D3 25 mcg 1000 IU, Вітамін D3, 250 капсул

Опис

Вітамін D необхідний для загального здоров’я. Всупереч поширеній думці, лише споживання кальцію недостатньо для підтримки міцності кісток. Насправді, вашому організму потрібен вітамін D3, щоб сприяти ефективному засвоєнню кальцію та фосфору в кишечнику. Він працює разом із цими мінералами, щоб підтримувати правильний склад кісток, зберігаючи ваш скелет сильним, а кістки менше ламаються. Крім того, це може знизити рівень кальцію, що втрачається із сечею. Хоча він найкраще працює в поєднанні з кальцієм, такі добавки, як «Вітамін D3 1‚000 МО», також можуть бути ефективними окремо.

Усі ваші клітини потребують вітаміну D: до них належать клітини товстої кишки, грудей та простати. Ця поживна речовина може підтримувати здоров’я клітин, допомагаючи підтримувати хороший баланс ангіогенезу, фізіологічного процесу, який включає ріст нових капілярних кровоносних судин; у надлишку‚ цей процес може призвести до проблем зі здоров’ям. Вітамін також може сприяти здоров’ю серцево-судинної системи, підтримуючи здорове функціонування реніну плазми.

Кожна вегетаріанська капсула містить 1‚000 міжнародних одиниць (МО) вітаміну D3. D3‚ також відомий як холекальциферол‚ є найбільш біодоступною (легко засвоюваною) формою вітаміну; він ідентичний вітаміну D, який організм людини виробляє природним шляхом під впливом сонячного світла. Ця добавка є зручним способом забезпечити достатнє споживання, якщо ви живете в холодному кліматі або проводите більшість днів у приміщенні. Дієтичні джерела включають збагачене молоко, яйця, жир печінки тріски та деякі види риби.

Приймайте від однієї до п’яти капсул на день під час їжі. У рекомендованому дозуванні однієї пляшки з 250 капсулами вітаміну D3 1000 МО має вистачити від 50 днів до понад восьми місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 250 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 25 мкг (1‚000 МО) / 125% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-5 капсул на день або за вказівкою медичного працівника. Вживати з їжею.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Рекомендується контролювати рівень крові осіб, які приймають більше 2000 МО вітаміну D на день. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)