Klaire Labs SFI, Eicosamax TG, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул

Код: 31990
Фото товару Klaire Labs SFI, Eicosamax TG, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, Eicosamax TG, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, Eicosamax TG, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Eicosamax TG, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
3405 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Лінійка незамінних жирних кислот Eicosamax TG від Klaire Labs забезпечує концентровану тригліцеридну форму омега-3 EPA та DHA, отриману з рибячого жиру. Омега-3 жирні кислоти часто ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Омега ЕПК ДГК 120 капсул

Klaire Labs SFI, Eicosamax TG, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул

Опис

Лінійка незамінних жирних кислот Eicosamax TG від Klaire Labs забезпечує концентровану тригліцеридну форму омега-3 EPA‚ та DHA, отриману з риб’ячого жиру. Омега-3 жирні кислоти часто називають «хорошими жирами» через численні ролі, які вони відіграють у підтримці здоров’я, включаючи підтримку збалансованої запальної реакції, метаболізм тригліцеридів, підтримку серця, суглобів, шкіри, мозку та нервів. Кожен партія Eicosamax TG збирається відповідально та екологічно та незалежно перевірена на вміст ртуті, пестицидів та ПХБ, щоб забезпечити виняткову чистоту олії. Анаеробний розлив, натуральний лимонний ароматизатор, а також додані змішані антиоксиданти токоферолу захищають від окислення, зберігають свіжість продукту та забезпечують свіжий, нерибний смак.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула в упаковці: 120 Кількість на порцію / %DV Калорій 10 Калорій з жиру 10 Загальний жир 1 г / 1% насичених жирів Поліненасичені жири 1 г / Концентрат морського риб’ячого жиру (високого ступеня очищення) 1‚100 мг / Загальна кількість омега-3 жирних кислот (у вигляді тригліцеридів) 650 мг / EPA (ейкозапентаєнова кислота у вигляді тригліцеридів) 360 мг / DHA (докозагексаєнова кислота у вигляді тригліцеридів) 240 мг / Денна норма не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: желатин, вода, гліцерин, натуральний лимонний ароматизатор та натуральна суміш токоферолів. Містить: Риба (високоочищена олія з анчоусів, сардин та скумбрії). Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен, кукурудза та дріжджі. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Зроблено в США. Сертифікат GMP.

Дозування

1 м’яка капсула від 1 до 3 разів на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Містить: Риба (високоочищена олія з анчоусів, сардин та скумбрії). Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега ЕПК ДГК (Omega EPA DHA)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення