Super Nu-Thera w/o Vitamins A & DHypoallergenic, Вітамін А Ретінол, 360 капсул

Код: 32165
Фото товару Super Nu-Thera w/o Vitamins A & DHypoallergenic, Вітамін А Ре
Фото складу Super Nu-Thera w/o Vitamins A & DHypoallergenic, Вітамін А Ре
Фото використання Super Nu-Thera w/o Vitamins A & DHypoallergenic, Вітамін А Ре
Основне фото товара Super Nu-Thera w/o Vitamins A & DHypoallergenic, Вітамін А Ре
(5)
4009 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Super Nu-Thera SNT - це запатентований і найпопулярніший мультивітамін Kirkman, спеціально розроблений для людей, які мають певну чутливість або потреби в харчуванні. Він пропонує високий ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Вітамін А Ретінол 360 капсул

Super Nu-Thera w/o Vitamins A & DHypoallergenic, Вітамін А Ретінол, 360 капсул

Опис

Super Nu-Thera (SNT) - це запатентований і найпопулярніший мультивітамін Kirkman, спеціально розроблений для людей, які мають певну чутливість або потреби в харчуванні. Він пропонує високий вміст вітаміну B-6 і магнію. Ця версія SNT поставляється в капсулах, які не містять вітамінів A і D. Смак порошку всередині капсул сильний, тому капсули слід ковтати цілими. Гіпоалергенний. Без глютену та казеїну. Капсули виготовлені на рослинній основі. Ультраперевірено. Super Nu-Thera була найпопулярнішою дієтичною добавкою Kirkman з моменту її створення в 1967 році. Оригінальна Super Nu-Thera була розроблена Kirkman на терміновий запит дослідника, доктора Бернарда Рімленда, який хотів отримати харчову добавку з високим вмістом вітаміну B- 6 і вміст магнію, який був приємним на смак, тому діти могли приймати продукт. Які інгредієнти входять до складу Super Nu-Thera? Звичайні інгредієнти Super Nu-Thera включають: вітамін B-6 для підтримки ферментів і нервової системи, а також вітамін B-6; магній для доповнення магнію та підтримки вітаміну B-6; вітамін А для підтримки гарного зору, здорової шкіри та підтримки імунної системи; вітамін D для посилення засвоєння мінералів і підтримки імунної системи; вітамін Е для додання антиоксидантної активності; вітаміни B-1‚ B-2 і ніацинамід для правильного росту і міцного здоров'я; пантотенова кислота для підтримки метаболічних функцій; вітамін B-12 для підтримки біохімічних шляхів; фолієва кислота для підтримки функцій організму та біохімічних шляхів циклу Креба; біотин для підтримки здоров'я шкіри та волосся та посилення росту клітин; вітамін С для підтримки здорової реакції імунної системи та додання антиоксидантної активності; марганець для підтримки здоров'я нервової системи; селен для захисту імунної системи та допомагає позбавити організм від вільних радикалів; цинк для підтримки здорової імунної системи та зміцнення здоров'я тканин; піридоксаль 5-фосфат (P-5-P) для забезпечення активної форми вітаміну B-6 для осіб, яким потрібна активна форма для кращого засвоєння; йод для підтримки здорової функції щитовидної залози.

Офіційний сайт: http: //www. kirkmangroup. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2,5 грама (1 чайна ложка) Кількість на порцію / Вітамін С (аскорбінова кислота та аскорбат натрію) 250 мг / 416% Вітамін Е 15 МО / 50% Вітамін B-1 (нітрат тіаміну) 7,5 мг / 500% Вітамін B- 2 (рибофлавін) 7,5 мг / 441% ніацинамід 10 мг / 50% вітамін B-6 (піридоксин HCL) 25 мг / 1250% фолієва кислота (пантотенат кальцію) 200 мкг / 50% вітамін B-12 (ціанокобаламін) 5 мкг / 83% біотин (d -Біотин) 100 мкг / 33% пантотенова кислота (пантогенат кальцію) 5 мг / 50% йод (йодид калію) 50 мкг / 33% магній (цитрат‚гліцинат‚оксид) 120 мг / 30% цинк (цитрат цинку) 5 мг / 33% селен (хелат) ) 25 мкг / 35% марганцю (цитрат) 750 мкг / 21% піридоксаль-5-фосфату (P-5-P) 25 мг / Відсоток добових значень базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інгредієнти: карбонат кальцію, аскорбінова кислота, оксид магнію, хелат кальцію, цитрат магнію, гліцинат магнію, піридоксаль 5 фосфат, ацетат вітаміну Е (dl), цитрат цинку, дикальцій фосфат. стеарат магнію (рослинний) ‚ біотин‚ фосфат рибофлавіну‚ ніацинаімід‚ мононітрат тіаміну‚ мікрокристалічна целюлоза‚ d-кальцію пантотенат‚ цитрат марганцю‚ хелат селену‚ ціанокобаламін‚ фолінат кальцію‚ аскорбат натрію‚ йодид калію‚ рослинна целюлозна капсула. Без: казеїну, глютену, сої, дріжджів, молока, сахарози, консервантів, ароматизаторів, барвників, желатину, яєць, арахісу, горіхів або риби.

Дозування

2 капсули в день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Цей продукт не містить вітамінів A та D. Ці два важливі вітаміни слід включити або у свій раціон, або як добавки для правильного, збалансованого харчування та здоров’я. Зберігайте в сухому прохолодному місці та щільно закрийте. Тримайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін А Ретінол (Vitamin A)
Alpha Ketoglutaric Acid 300, Альфа кетоглутарова кислота, 100 ...
(5)
1545 грн
Доставлення
Children's Multi-Vitamin Mineral, Вітаміни для дітей, 120 табл...
(5)
1611 грн
Доставлення