Douglas Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул

Код: 32778
Фото товару Douglas Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул
(5)
2129 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 03.06.2024, без передоплати
L-теанін - це амінокислота, яка зазвичай міститься в зеленому чаї. Як дієтична добавка, його повязують із здоровою психічною функцією. В Азії зелений чай століттями використовувався ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories L-Теанін 60 капсул

Douglas Laboratories, L-Theanine, L-Теанін, 60 капсул

Опис

L-теанін - це амінокислота, яка зазвичай міститься в зеленому чаї. Як дієтична добавка, його пов’язують із здоровою психічною функцією. В Азії зелений чай століттями використовувався як напій, який допомагає розслабити розум і тіло. Дослідження довгострокових переваг зеленого чаю показали, що він може сприяти здоров’ю серцево-судинної системи. Також вважається, що він допомагає зняти стрес і напругу.

Сьогодні у світі рівень стресу досяг майже епідемічного рівня, багато відвідувань лікарів пояснюються станом, пов’язаним зі стресом. Його часто називають «тихим вбивцею», оскільки стрес може накопичуватися з часом. Причини вашого стресу можуть бути пов'язані з роботою, сім'єю, особистими стосунками або іншими факторами; незалежно від причини, це може вплинути на ваше здоров’я та фінанси. Важливо звернути увагу на симптоми стресу, які включають проблеми зі сном, головні болі та напруження м’язів.

Велике японське дослідження вивчало вплив зеленого чаю на людей, які страждають від психологічного стресу. Результати показали, що психологічний стан тих, хто вживав достатню кількість зеленого чаю, значно покращився; Було показано, що учасники дослідження, які випивали п’ять чашок зеленого чаю щодня, відчували менший стрес, ніж ті, хто пив менше однієї чашки зеленого чаю щодня.

Подібні дослідження показують, що ті, хто приймає L-теанін у формі добавки, можуть відчути полегшення стресу, починаючи приблизно через 30 хвилин після прийому. L-Theanine від Douglas Labs — вегетаріанська добавка, яка містить цю незамінну амінокислоту в зручній капсулі.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www. douglaslabs. com

Інгредієнти

Кожна вегетаріанська капсула містить: L-теанін . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 100 мг

Дозування

Дорослі приймають по 1 капсулі в день або за призначенням лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, або якщо ви приймаєте будь-які ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Надмірне споживання може погіршити здатність керувати автомобілем або працювати з важкою технікою. Не рекомендується вживати з алкогольними напоями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Теанін (L-Theanine)