Kirkman, Buffered Magnesium Bisglycinate Powder Hypoallergenic, Магній Бісглицинат, 113 г

Код: 33322
Фото товару Kirkman, Buffered Magnesium Bisglycinate Powder Hypoallergenic...
Фото складу Kirkman, Buffered Magnesium Bisglycinate Powder Hypoallergenic...
Фото використання Kirkman, Buffered Magnesium Bisglycinate Powder Hypoallergenic...
Основне фото товара Kirkman, Buffered Magnesium Bisglycinate Powder Hypoallergenic...
(5)
1594 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Буферизований порошок бігліцинату магнію від Kirkman може служити простим способом збільшити споживання магнію без необхідності ковтати таблетки.Магній відіграє кілька важливих ролей в організмі людини. Наприклад‚ ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 812325021789
Вага: 0.45 кг

Kirkman Магній Бісглицинат 113 г

Kirkman, Buffered Magnesium Bisglycinate Powder Hypoallergenic, Магній Бісглицинат, 113 г

Опис

Буферизований порошок бігліцинату магнію від Kirkman може служити простим способом збільшити споживання магнію без необхідності ковтати таблетки.

Магній відіграє кілька важливих ролей в організмі людини. Наприклад‚ цей мінерал служить потягом, який транспортує нервові імпульси по країні через залізниці (клітинні мембрани). Підтримуючи помірну швидкість, буферизований порошок бігліцинату магнію може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з гіперактивністю нервів, такі як легке занепокоєння або проблеми зі сном.

Крім того, магній може діяти для полегшення незначних м’язових спазмів, оскільки він відіграє роль у регуляції м’язового скорочення.

Магній також може сприяти оптимальному засвоєнню кальцію. Оскільки кальцій бере участь у створенні кісткової маси, буферний порошок бігліцинату магнію може підтримувати міцність кісток і зубів.

З цих причин одна порція забуференого порошку бігліцинату магнію забезпечує 997 міліграмів чистого гліцинату магнію, який має м’який присмак і може бути більш м’яким для вашого травного тракту, ніж інші форми магнію.

Ця порошкоподібна добавка є універсальною, оскільки легко розчиняється у воді або фруктовому соку без помітного присмаку.

При рекомендованому розмірі порції кожної ємності буферного порошку бігліцинату магнію Kirkman на чотири унції має вистачити приблизно на два з половиною місяці.

Офіційний сайт: http://www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1/2 чайної ложки (1,5 грама) Порції в упаковці: 75 Кількість на порцію / Хелат бісгліцинату магнію 997 мг / * Магній (як хелат бісгліцинату) 179 мг / 45% *Денна норма не встановлена. Інгредієнти: хелат бісгліцинату магнію, оксид магнію, лимонна кислота, адипідна кислота, екстракт листя стевії. Без цукру, крохмалю, сої, пшениці, казеїну, глютену, молока, яєць, консервантів, дріжджів, желатину, ароматизаторів, барвників, горіхів або риби. Гіпоалергенний.

Дозування

1/2 чайної ложки щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Добавки магнію можуть спричинити зміни консистенції стільця та спорожнення. Якщо це станеться, припиніть використання та обговоріть це питання зі своїм лікарем. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці та щільно закупорити. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній Бісглицинат (Magnesium Bisglycinate )