Healthy Origins, Magnesium Bisglycinate Chelate, Магній Бісглицинат, 120 таблеток

Код: 35019
Фото товару Healthy Origins, Magnesium Bisglycinate Chelate, Магній Бісгли...
Фото складу Healthy Origins, Magnesium Bisglycinate Chelate, Магній Бісгли...
Фото використання Healthy Origins, Magnesium Bisglycinate Chelate, Магній Бісгли...
Основне фото товара Healthy Origins, Magnesium Bisglycinate Chelate, Магній Бісгли...
(5)
2013 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Підтримує здоров'я серцево-судинної та неврологічної системи*Хелат магнію бісгліцинату — це магній з низькою молекулярною масою та високою біодоступністю, який був предметом багатьох клінічних випробувань для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 603573395421
Вага: 0.45 кг

Healthy Origins Магній Бісглицинат 120 таблеток

Healthy Origins, Magnesium Bisglycinate Chelate, Магній Бісглицинат, 120 таблеток

Опис

Підтримує здоров'я серцево-судинної та неврологічної системи*

Хелат магнію бісгліцинату — це магній з низькою молекулярною масою та високою біодоступністю, який був предметом багатьох клінічних випробувань для здоров’я серцево-судинної системи, жіночого здоров’я, респіраторного здоров’я, неврологічного здоров’я та здоров’я травлення.* Healthy Origins Fully Reacted Magnesium Bisglycinate Chelate розроблений у партнерстві з Albion Labs Inc.‚ лідер у дослідженні та розробці корисних копалин. Healthy Origins Magnesium Bisglycinate Chelate виробляється за технологією хелатування від Albion Laboratories, світового лідера в харчуванні хелатом амінокислот. Їхні вчені з Альбіону знайшли спосіб значно підвищити біодоступність елементарного магнію шляхом зв’язування його з амінокислотою гліцином. Амінокислоти легко ідентифікуються і засвоюються організмом. Гліцин є лігандом, який підтримує транспортування магнію в кишкову клітину, максимізуючи біодоступність магнію.* Хелат магнію бісгліцинату був предметом клінічних випробувань для здоров’я серцево-судинної системи, здоров’я жінок, здоров’я дихальної системи, неврологічного здоров’я та здоров’я травлення.* TRAACS* і дизайн Albion Medallion є товарними знаками Albion Laboratories‚ Inc. *Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якій хворобі.

Офіційний сайт: http://healthyorigins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / % добової норми Магній 200 мг / 48% (у вигляді хелату бісгліцинату магнію TRAACS) Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, лимонна кислота, стеаринова кислота, кроскармелоза натрію, стеарат магнію, діоксид кремнію, гіпромелоза, гліцерин. Не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків, арахісу або деревних горіхів. Виготовлено на підприємстві cGMP.

Дозування

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте по дві (2) таблетки двічі на день або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній Бісглицинат (Magnesium Bisglycinate )