Vital Nutrients, Vitamin D3 10000 IU, Вітамін D3, 60 капсул

Код: 34506
Фото товару Vital Nutrients, Vitamin D3 10000 IU, Вітамін D3, 60 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Vitamin D3 10000 IU, Вітамін D3, 60 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Vitamin D3 10000 IU, Вітамін D3, 60 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Vitamin D3 10000 IU, Вітамін D3, 60 капсул
1573 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Загальновідомо, що кальцій необхідний для здорових і міцних кісток. Однак ви можете не знати, що мінерал не працює сам. Вітамін D дозволяє організму ефективно засвоювати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Вітамін D3 60 капсул

Vital Nutrients, Vitamin D3 10000 IU, Вітамін D3, 60 капсул

Опис

Загальновідомо, що кальцій необхідний для здорових і міцних кісток. Однак ви можете не знати, що мінерал не працює сам. Вітамін D дозволяє організму ефективно засвоювати кальцій, забезпечуючи максимальну користь. Без вітаміну D значна частина споживаного кальцію буде виводитися з організму через сечу.

Хоча існує кілька різних типів вітаміну D, найбільш важливими є вітамін D2 і вітамін D3. Ви можете їсти рослини, які містять вітамін D2, такі як гриби та шпинат. З іншого боку‚ хорошим джерелом вітаміну D3 є вплив природного сонячного світла; ваша шкіра має здатність перетворювати ультрафіолетові промені сонця на вітамін D3, який може використовувати ваше тіло. Така добавка, як вітамін D3 від Vital Nutrients 10‚000 МО, також є хорошим джерелом цієї поживної речовини.

Окрім сприяння засвоєнню кальцію, вітамін D також допомагає підтримувати нормальний рівень фосфору та кальцію у крові. Дослідження показали, що вітамін D також може підтримувати серцево-судинну систему. Дефіцит вітаміну D може виникнути, якщо ви не отримуєте достатньо цього необхідного вітаміну з дієти або сонячного світла; останнє особливо поширене в холодному кліматі та в зимові місяці, коли більшість людей вважають за краще залишатися вдома, різко знижуючи вплив вітаміну D. Це може призвести до депресії та збільшити ймовірність зараження.

Кожна рослинна капсула вітаміну D3 10‚000 МО від Vital Nutrients забезпечує вітамін D у формі холекальциферолу, який добре засвоюється. Одна пляшка містить 60 капсул, яких вистачить на два місяці, залежно від вашої дози. Порадьтеся зі своїм лікарем щодо дози капсул вітаміну D3 10‚000 МО, яка найкраще підходить для вас.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін D3 (як холекальциферол) 10‚000 МО / 2500% Інші інгредієнти: капсула з рослинної целюлози, рисовий порошок і аскорбілпальмітат. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

Відповідно до вказівок вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2344 грн
Доставлення