Vital Nutrients, Ultra Pure Fish Oil 1400 Lemon, Омега 3, 200 мл

Код: 34530
Фото товару Vital Nutrients, Ultra Pure Fish Oil 1400 Lemon, Омега 3, 200 мл
Фото складу Vital Nutrients, Ultra Pure Fish Oil 1400 Lemon, Омега 3, 200 мл
Фото використання Vital Nutrients, Ultra Pure Fish Oil 1400 Lemon, Омега 3, 200 мл
Основне фото товара Vital Nutrients, Ultra Pure Fish Oil 1400 Lemon, Омега 3, 200 мл
(5)
1841 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
Багато людей, які прагнуть забезпечити своє життя потужними оздоровчими якостями, можливо, чули про властивості рибячого жиру. Правда полягає в тому, що з усіма продуктами, які ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Омега 3 200 мл

Vital Nutrients, Ultra Pure Fish Oil 1400 Lemon, Омега 3, 200 мл

Опис

Багато людей, які прагнуть забезпечити своє життя потужними оздоровчими якостями, можливо, чули про властивості риб’ячого жиру. Правда полягає в тому, що з усіма продуктами, які наразі представлені на ринку, можна поставити під сумнів, чи здатний продукт мати довготривалі зміни. Вживання здорової дози риб’ячого жиру може бути надзвичайно корисним для вашого здоров’я. Але чи може продукт вистояти та змінити ваше щоденне здоров’я? Ультрачистий риб'ячий жир "RS" (звичайної міцності) зі смаком лимона від Vital Nutrients має здатність підтримувати кілька здорових функцій організму, включаючи функцію суглобів і тканин. Це може допомогти створити позитивні зміни для вас і вашого тіла.

Ultra Pure Fish Oil RS містить незамінні жири EPA та DHA, які допомагають підтримувати сполучну тканину та рівень агрегації тромбоцитів у нормальному та збалансованому діапазоні. Функцію хрящів і суглобів також можна підтримувати завдяки здатності риб’ячого жиру сприяти текучості та функціонуванню клітинних мембран, що забезпечує більш просунуте здоров’я та якість життя.

Нещодавно‚ Ultra Pure Fish Oil 'RS" (звичайної міцності) зі смаком лимона було перейменовано Vital Nutrients на "Fish Oil 1400‚ Ultra Pure". Все той же чудовий продукт, ця зміна назви відображає загальну дозу омега-3, що міститься у пляшці. У 1400 мг ці 1400 мг містять 740 мг дози EPA та 460 мг дози DHA у формі рідкого тригліцериду.

Кожна 200 мл пляшка Ultra Pure Fish Oil "RS" (звичайної міцності) з лимонним смаком від Vital Nutrients має рекомендовану дозу від однієї до трьох чайних ложок щодня з їжею або за вказівкою медичного працівника. Цей продукт слід зберігати в холодильнику після відкриття.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) Порції в упаковці: 40 Кількість на порцію / Калорії 40 Калорії з жиру 40 Загальний жир 4,5 г / 7% Насичені жири 1 г / 5% Поліненасичені жири 2 г / Мононенасичені жири 1 г / Холестерин 15 мг / 5% загального вмісту омега-3 жирів 1400-1700 мг / EPA (ейкозапентаєнова кислота) 740-825 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 460-550 мг / Інші омега-3 жирні кислоти 200-325 мг / Відсоток добової норми базується на дієта на 2000 калорій. Денна цінність не встановлена. Форма тригліцеридів. Інші інгредієнти: натуральний ароматизатор лимона, суміш антиоксидантів (екстракт листя розмарину, аскорбілпальмітат і натуральні токофероли). Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1 чайна ложка 2-3 рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення