Vital Nutrients, Melatonin 10 mg, Мелатонін, 60 капсул

Код: 34600
Фото товару Vital Nutrients, Melatonin 10 mg, Мелатонін, 60 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Melatonin 10 mg, Мелатонін, 60 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Melatonin 10 mg, Мелатонін, 60 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Melatonin 10 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
1680 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Ваше тіло працює за кількома різними графіками, які синхронізуються один з одним, щоб ви були здоровими, бадьорими та функціонували. Графік циклу, з яким ви, ймовірно, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Мелатонін 60 капсул

Vital Nutrients, Melatonin 10 mg, Мелатонін, 60 капсул

Опис

Ваше тіло працює за кількома різними графіками, які синхронізуються один з одним, щоб ви були здоровими, бадьорими та функціонували. Графік циклу, з яким ви, ймовірно, найбільше знайомі, а також, безсумнівно, берете участь у більшості, це цикл сну вашого тіла. Деякі люди можуть помітити, що їхній графік сну не регулюється ідеально. Безсумнівно, є кілька факторів, які можуть суперечити природному циклу сну організму. Однак є способи, за допомогою яких ви можете допомогти хімічним речовинам організму регулюватися до більш збалансованого стану.

Одним із таких способів є прийом дієтичних добавок, таких як мелатонін 10 мг від Vital Nutrients. Мелатонін - природний гормон, який виробляється організмом. Він виділяється ендокринною шишковидною залозою, і його робота полягає в тому, щоб допомогти мозку підтримувати більш регулярний графік сну. Це сприяє циркадному ритму організму, оскільки ваш біологічний годинник відпочинку та неспання може бути приведений у більш збалансований стан.

Однією з великих переваг прийому добавки мелатоніну є природний рівень антиоксидантів, які містяться в з’єднанні. Антиоксиданти борються з вільними радикалами, які існують в організмі та загрожують пошкодженням клітин організму. Антиоксидантні властивості також можуть сприяти зміцненню імунної системи.

Vital Nutrients наполегливо працює над створенням продукту високої якості та безпечності для споживання. Цю добавку було незалежно перевірено за кількома критеріями, включаючи кількість дріжджів і цвілі, залишки розчинника, стабільність і бактерії, справжність і ефективність.

Кожної пляшки мелатоніну 10 мг від Vital Nutrients із 60 капсул має вистачити приблизно на 2 місяці при рекомендованій дозі 1 капсула перед сном або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Мелатонін 10 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, рисовий порошок, рослинна целюлозна капсула та лейцин. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1 капсула перед сном або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення