Country Life, L-Theanine 200 mg with B-6, L-Теанін, 60 капсул

Код: 36557
Фото товару Country Life, L-Theanine 200 mg with B-6, L-Теанін, 60 капсул
Фото складу Country Life, L-Theanine 200 mg with B-6, L-Теанін, 60 капсул
Фото використання Country Life, L-Theanine 200 mg with B-6, L-Теанін, 60 капсул
Основне фото товара Country Life, L-Theanine 200 mg with B-6, L-Теанін, 60 капсул
(5)
2239 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
L-Theanine with B-6 60 Vegetarian Capsules від Country Life допомагає краще спати. Стрес відіграє важливу роль у режимі сну та здатності спати довше. Теанін - ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life L-Теанін 60 капсул

Country Life, L-Theanine 200 mg with B-6, L-Теанін, 60 капсул

Опис

L-Theanine with B-6 60 Vegetarian Capsules від Country Life допомагає краще спати. Стрес відіграє важливу роль у режимі сну та здатності спати довше. Теанін - це амінокислота, яка міститься в зеленому чаї. Багато людей вважають, що теанін допомагає при таких станах, як тривожність і поганий настрій. Теанін допомагає передавати нервові імпульси в мозок. Хоча він заспокоює мозок, L-теанін може підвищити рівень дофаміну та серотоніну. Вони вважаються заспокійливими гормонами і необхідними для розслаблення розуму для кращого сну.

Існують незалежні дослідження, які стверджують, що L-теанін допомагає подолати гематоенцефалічний бар'єр. Він підтримує здоровий рівень нейромедіаторів у мозку. Багато людей вважають, що він пригнічує стимулюючу дію кофеїну на організм, що призводить до розслаблення. Сучасний спосіб життя вимагає від нас постійної пильності. Це призводить до виробництва бета-хвиль у мозку та дозволяє мозку залишатися активним у будь-який час. L-теанін дає змогу створювати альфа-хвилі, які заспокоюють і розслабляють розум і можуть покращити настрій. Розслабте свій розум за допомогою L-теаніну з 60 вегетаріанськими капсулами B-6 від Country Life.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію % добової норми Вітамін B-6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) 5 мг 250 % Suntheanine L-Theanine ƚ 200 мг Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (оболонка капсули), целюлоза, стеарат магнію, діоксид кремнію. Не містить: дріжджів, кукурудзи, пшениці, сої, молока, солі, цукру, консервантів або штучних барвників. Без ГМО. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі приймають одну (1) капсулу щодня натщесерце. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Теанін (L-Theanine)
Country Life, Quercetin + D3, Кверцетин + D3, 90 капсул
(5)
1336 грн.
У наявності