Country Life, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 90 таблеток

Код: 36591
Фото товару Country Life, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 90 таблеток
Фото складу Country Life, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 90 таблеток
Фото використання Country Life, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 90 таблеток
Основне фото товара Country Life, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 90 таблеток
(5)
1011 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Мелатонін 3 мг 90 таблеток від Country Life допомагає вам спати краще та міцніше. Мелатонін, присутній у цій дієтичній добавці, має систему швидкого вивільнення та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 015794016892
Вага: 0.45 кг

Country Life Мелатонін 90 таблеток

Country Life, Melatonin 3 mg, Мелатонін, 90 таблеток

Опис

Мелатонін 3 мг 90 таблеток від Country Life допомагає вам спати краще та міцніше. Мелатонін, присутній у цій дієтичній добавці, має систему швидкого вивільнення та є повноцінним вегетаріанським продуктом.

Переваги мелатоніну полягають не лише в правильному режимі сну. Багато людей вважають, що мелатонін відіграє певну роль у зменшенні симптомів ПМС. Добрий рівень мелатоніну може сприяти здоровому способу життя серця. Є докази того, що рівень мелатоніну може допомогти краще контролювати вагу. Багато людей стверджують, що хороший рівень мелатоніну в організмі може допомогти зменшити напади мігрені. Деякі люди вважають, що мелатонін впливає на роботу щитовидної залози. Приватні дослідження стверджують, що мелатонін покращує поганий настрій, одночасно покращуючи роботу щитовидної залози. Деякі дослідження також стверджують, що мелатонін знижує сонливість вдень. Подаруйте своєму тілу користь мелатоніну 3 мг 90 таблеток від Country Life.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка, кількість на порцію / 3 мг мелатоніну / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, стеаринова кислота, целюлозно-гліцеринове покриття, діоксид кремнію, стеарат магнію, рослинна глазур. Безглютеновий / веганський / вегетаріанський / кошерний / без дріжджів / Без пшениці / Без кукурудзи / Без сої / Без молока / Без солі / Без цукру / Без консервантів, штучних барвників, ароматизаторів і підсолоджувачів / Без ГМО. Цей продукт було виготовлено на підприємстві, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослим приймати по одній (1) таблетці за півгодини до сну.

Запобіжні заходи

Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником. Не для використання особами віком до 18 років. Використовуйте лише перед сном. Не приймайте цей продукт, коли керуєте транспортним засобом або працюєте з важкою технікою. Зверніться до свого перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте захворювання, приймаєте ліки або плануєте операцію, або якщо у вас довготривалі проблеми зі сном. Якщо виникнуть будь-які побічні реакції, припиніть прийом продукту та проконсультуйтеся з лікарем .Не рекомендується вживати з алкогольними напоями. У разі випадкового передозування зверніться за професійною допомогою. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігайте при температурі 59°-86°F. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)