Magnesium Glycinate Liquid, Гліцинат Магнію, 480 мл

Код: 31706
Фото товару Magnesium Glycinate Liquid, Гліцинат Магнію, 480 мл
Фото складу Magnesium Glycinate Liquid, Гліцинат Магнію, 480 мл
Фото використання Magnesium Glycinate Liquid, Гліцинат Магнію, 480 мл
Основне фото товара Magnesium Glycinate Liquid, Гліцинат Магнію, 480 мл
2664 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Підтримує здоровя серця, функцію нервів і мязів, а також метаболізм у зручній рідкій формі Підтримує метаболізм для розщеплення вуглеводів, амінокислот, жирів та інших необхідних поживних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Гліцинат Магнію 480 мл

Magnesium Glycinate Liquid, Гліцинат Магнію, 480 мл

Опис

Підтримує здоров’я серця, функцію нервів і м’язів, а також метаболізм у зручній рідкій формі Підтримує метаболізм для розщеплення вуглеводів, амінокислот, жирів та інших необхідних поживних речовин Допомагає покращити здоров’я серця Забезпечує енергію та підтримку кісток Допомагає мінімізує скорочення нервів і м’язів Встановлено, що він допомагає покращити настрій Зручна‚ рідка формула чудового смаку. Рідкий магнієвий гліцинат: для чутливих людей. Ця високобіологічно доступна форма гліцинатного хелату магнію менш імовірно викликає рідкий стілець у чутливих людей, ніж інші форми магнію. Магній сприяє метаболізму вуглеводів, амінокислот і жирів, а також виробленню енергії та використанню кальцію, фосфору, натрію та калію. Цей життєво важливий мінерал також допомагає організму використовувати певні вітаміни, включаючи вітамін B6, вітамін C і вітамін E. Магній бере участь у низці реакцій в організмі, таких як скорочення та розслаблення м’язів і серцева функція.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 чайні ложки (10 мл / 0,34 рідкої унції) Порції в упаковці: 48 Кількість на порцію / Калорії 20 Загальна кількість вуглеводів 2 г / Загальна кількість цукру Цукор Спирти 0,5 г / Білок 1 г / 2% Магній (у вигляді гліцинату магнію) 165 мг / 39% Денна норма (DV) не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій. Інші інгредієнти: очищена вода, концентрат виноградного соку, яблучна кислота, ксиліт, натуральний гліцерин, концентрат яблучного соку, натуральний гранат, апельсин та інші натуральні ароматизатори, сорбат калію. Без глютену, без ГМО та гіпоалергенний

Дозування

Перед використанням добре збовтати. Як дієтичну добавку приймайте по 2 чайні ложки щодня під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гліцинат Магнію (Magnesium Glycinate)