Pure Encapsulations, Calcium Magnesium citrate, Кальцій, 90 капсул

Код: 31820
Фото товару Pure Encapsulations, Calcium Magnesium citrate, Кальцій, 90 ка...
Фото складу Pure Encapsulations, Calcium Magnesium citrate, Кальцій, 90 ка...
Фото використання Pure Encapsulations, Calcium Magnesium citrate, Кальцій, 90 ка...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Calcium Magnesium citrate, Кальцій, 90 ка...
(5)
1153 грн.
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Здорові кістки необхідні для вашого повсякденного життя. Якщо їм не вистачає певних поживних речовин, вони можуть стати слабшими. Ослаблена кісткова речовина може легше ламатися, створюючи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Кальцій 90 капсул

Pure Encapsulations, Calcium Magnesium citrate, Кальцій, 90 капсул

Опис

Здорові кістки необхідні для вашого повсякденного життя. Якщо їм не вистачає певних поживних речовин, вони можуть стати слабшими. Ослаблена кісткова речовина може легше ламатися, створюючи вам незручності та заважаючи фізичній активності, яка сприяє загальному самопочуттю.

Кальцій — це мінерал, який сприяє формуванню кісткової маси в молодості та збереженню кісткової маси протягом усього життя.

Окрім користі для вашого скелета, кальцій також допомагає функціонувати м’язам і нервовій системі. Ось чому вам потрібна певна кількість його у вашому кровотоці в будь-який час; якщо ви не отримуєте достатньо з дієтичних джерел (наприклад, молочних продуктів, таких як молоко, сир або йогурт; інші продукти збагачені ним) або харчових добавок, ваше тіло виведе його з кісток.

Між тим‚ магній є ще одним важливим мінералом. Він підтримує засвоєння кальцію, а також допомагає підтримувати здоровий рівень електролітів, таких як калій, у ваших клітинах. Цей мінерал також підтримує здоров'я серця. Потенційні ознаки дефіциту магнію можуть включати втому, відчуття слабкості або нудоту.

Кальцій магній (цитрат) є зручним джерелом обох мінералів. Він поставляється у формі біодоступного цитрату, що означає, що людському організму його легше засвоювати та використовувати, ніж інші продукти; це особливо корисно для людей з певними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, які перешкоджають засвоєнню поживних речовин з їжі. Ця добавка також містить вітамін С для подальшого сприяння засвоєнню.

Кожної пляшки з 90 капсул має вистачити приблизно на 15-30 днів при рекомендованій дозі від трьох до шести овочевих капсул на день. Приймайте цитрат кальцію і магнію під час або між прийомами їжі, розділеними дозами.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Кальцій (у вигляді цитрату кальцію) 240 мг / 24% Магній (у вигляді цитрату магнію) 240 мг / 60% *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 3 капсули, 1-2 рази на день, під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотнє доставлення коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій (Calcium)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, NAC Glycine Powder, НАК 1800 та Гліцин, 1...
(5)
2045 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності