Integrative Therapeutics, Magnesium Glycinate Plus, Гліцинат Магнію, 120 таблеток

Код: 33413
Фото товару Integrative Therapeutics, Magnesium Glycinate Plus, Гліцинат М...
Фото складу Integrative Therapeutics, Magnesium Glycinate Plus, Гліцинат М...
Фото використання Integrative Therapeutics, Magnesium Glycinate Plus, Гліцинат М...
Основне фото товара Integrative Therapeutics, Magnesium Glycinate Plus, Гліцинат М...
(5)
1725 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.05.2024., без передоплати
Ваше тіло покладається на такі важливі мінерали, як магній, щоб забезпечити нормальне функціонування організму. Магній дуже важливий, оскільки він також підтримує імунітет і сприяє загоєнню ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Гліцинат Магнію 120 таблеток

Integrative Therapeutics, Magnesium Glycinate Plus, Гліцинат Магнію, 120 таблеток

Опис

Ваше тіло покладається на такі важливі мінерали, як магній, щоб забезпечити нормальне функціонування організму. Магній дуже важливий, оскільки він також підтримує імунітет і сприяє загоєнню ран. Крім того, це може допомогти полегшити такі симптоми, як втома, м’язова слабкість, мігрень і смуток. Як і залізо, магній у великій кількості міститься в багатьох харчових джерелах, включаючи морепродукти, зелені листові овочі, помідори, квасоля та молочні продукти.

Дефіцит магнію може зробити вас чутливими до м’язових і нервових проблем, таких як загальна слабкість, біль у шиї, біль у спині, біль у кінцівках (руках і ногах), головний біль, запаморочення, смуток та біль у грудях. Можна зробити аналіз крові, щоб визначити рівень магнію в крові. Якщо ви в групі ризику, ви можете розглянути можливість прийому добавки магнію.

Magnesium Glycinate Plus від Integrative Therapeutics забезпечує вас необхідною кількістю магнію для боротьби з цими симптомами. Його слід приймати разом зі здоровою дієтою, щоб допомогти регулювати нормальний рівень мінералу в організмі. Кожна таблетка містить:

Одна пляшка Magnesium Glycinate Plus від Integrative Therapeutics містить 120 таблеток, яких вам вистачить приблизно на два місяці, якщо приймати в рекомендованій дозі дві таблетки на день.

Компанія Integrative Therapeutics понад 35 років постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Therapeutics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https://www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки Порції в упаковці: 60 Кількість на 2 таблетки Загальна кількість вуглеводів Харчові волокна Магній (у вигляді гліцинату магнію, лізинату, аспартату) 220 мг 55% відсоткової добової норми (DV) базується на дієті на 2000 калорій. Інші інгредієнти: целюлоза, модифікована целюлозна камедь, аскорбілпальмітат, модифікована целюлоза, діоксид кремнію, соєвий лецитин, рослинний гліцерин і карнаубський віск. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, кукурудзи, молочних продуктів, штучних барвників, штучних ароматизаторів, консервантів та інгредієнтів тваринного походження.

Дозування

Приймайте по 2 таблетки два або три рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гліцинат Магнію (Magnesium Glycinate)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2775 грн.
Доставка