Vital Nutrients, Whole Fiber Fusion Powder, Клітковина, 261 г

Код: 34524
Фото товару Vital Nutrients, Whole Fiber Fusion Powder, Клітковина, 261 г
Фото складу Vital Nutrients, Whole Fiber Fusion Powder, Клітковина, 261 г
Фото використання Vital Nutrients, Whole Fiber Fusion Powder, Клітковина, 261 г
Основне фото товара Vital Nutrients, Whole Fiber Fusion Powder, Клітковина, 261 г
(5)
1641 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Отримання здорового джерела клітковини є життєво важливим для здорового функціонування. І як би ви не покладалися на свою звичайну дієту, щоб забезпечити належне споживання клітковини, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Клітковина 261 г

Vital Nutrients, Whole Fiber Fusion Powder, Клітковина, 261 г

Опис

Отримання здорового джерела клітковини є життєво важливим для здорового функціонування. І як би ви не покладалися на свою звичайну дієту, щоб забезпечити належне споживання клітковини, вам може знадобитися комплексне джерело харчових волокон, яке також містить кілька додаткових добавок, які можуть серйозно допомогти вашому організму в харчуванні.

Порошок Whole Fiber Fusion Powder 261 Grams від Vital Nutrients містить цільнорослинні харчові волокна та порошки, які легко змішувати в напої. Ці порошкоподібні екстракти включають порошок насіння чіа, порошок насіння льону, порошок сушеного чорносливу, порошок кори в’яза, порошок кореня алтея, пробіотик lactobacillus sporogenes і травний фермент папайї папаїн.

Особливо важливо відзначити порошок із насіння льону та порошок із насіння чіа, оскільки останнім часом вони привернули підвищену увагу через те, що вони популярні з поживної точки зору та повні потенційних переваг. Обидва насіння містять лігнани та альфа-ліноленову кислоту, яка є омега-3 жирною кислотою.

Належні властивості харчових волокон завдяки порошку Whole Fiber Fusion Powder можуть допомогти підтримувати здорову кишкову флору та полегшити роботу травної системи організму.

Vital Nutrients незалежно перевіряє свою продукцію за кількома важливими критеріями, щоб переконатися, що вона здатна працювати відповідно до кількох стандартів безпеки. Випробування Whole Fiber Fusion Powder включають важкі метали, стабільність і кількість бактерій, кількість дріжджів і цвілі, залишки розчинників, залишки гербіцидів і пестицидів, афлатоксини, ефективність і автентичність. Ця волокниста добавка не містить жодних покриттів, сполучних речовин, соєвого білка, кукурудзяного білка, гідрогенізованої олії, штучних барвників, штучних ароматизаторів та консервантів.

Кожен 261-грамовий контейнер Whole Fiber Fusion Powder від Vital Nutrients містить рекомендовану дозу однієї столової ложки один або два рази на день, змішану з водою, соком або м’якою їжею як дієтичну добавку або згідно з рекомендаціями медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 велика столова ложка (~8,5 грамів) Порції в упаковці: ~30 кількість на порцію / Харчові волокна 4,75 г / 19% порошку насіння Чіа 4500 мг / Порошок насіння льону 3000 мг / Порошок сушеного чорносливу 450 мг / Порошок кори в’яза 300 мг / Порошок кореня алтея 150 мг / Lactobacillus Sporogenes 60 мг / Папаїн 45 мг / Відсоток добової норми на основі дієти з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1 повна столова ложка один або два рази на день, змішана з водою, соком або м’якою їжею, або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Примітка: внутрішнє ущільнення може відірватися під час зняття кришки. Цілісність ущільнення зберігається до зняття кришки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітковина (Fiber)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2286 грн
Доставлення