Yerba Prima, Fiber Plus Senna Caps, Клітковина, 180 капсул

Код: 28480
Основне фото товара Yerba Prima, Fiber Plus Senna Caps, Клітковина, 180 капсул
(5)
723 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 07.05.2024, без передоплати
М’яке нічне полегшення. Сертифікований продукт без глютену. Перевірено в лабораторії - без ГМО. Добавка до харчових волокон преміум-класу. Для короткочасного використання для відновлення регулярності. Включає заспокійливі трави. Fiber Plus Senna - ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 046352002163
Вага: 0.19 кг

Yerba Prima Клітковина 180 капсул

Yerba Prima, Fiber Plus Senna Caps, Клітковина, 180 капсул

Опис

Fiber Plus Senna - приймайте за потреби, щоб відновити регулярність. Fiber Plus Senna також забезпечує швидке, ретельне очищення товстої кишки, коли це необхідно.

Fiber Plus Senna містить усі переваги клітковини на додаток до переваг сенни для очищення товстої кишки, щоб допомогти відновити здорову роботу кишечника.

Використання

Дорослі та діти старше 12 років: по 5 капсул від 1 до 3 разів на день. Приймати з їжею. Для дітей 6-12 років: не приймати капсули. Fiber Plus Senna у формі порошку рекомендується для зручності використання. Почніть з прийому 1 порції щодня. При необхідності поступово збільшуйте до 3 порцій на день. Ковтайте по одній капсулі. Приймайте кожну порцію щонайменше з 8 унціями (повною склянкою) води або іншої рідини. Корисно пити додаткову кількість рідини. Якщо з’являється рідкий стілець, невеликі гази або здуття живота, зменшіть кількість, яку ви приймаєте, доки ваша система не пристосується. Для короткочасного використання для відновлення регулярності.

Використовуйте за потреби при випадкових запорах.

Як і у випадку з усіма харчовими добавками, що містять клітковину, не приймайте протягом 1-2 годин після прийому ліків за рецептом. Якщо ви приймаєте ліки або перебуваєте під наглядом лікаря, проконсультуйтеся з медичним працівником перед використанням.

Композиція

Лушпиння насіння псиліуму, корінь імбиру, камедь акації, екстракт сенни 10% сеннозидів, вівсяні висівки без глютену, соєве волокно без ГМО, яблучна клітковина, екстракт бадилля червоної конюшини 4:1, екстракт кореня та листя кульбаби 4:1, целюлоза, USP кошерна желатинова капсула.

Без консервантів. Без штучного ароматизатора. Без штучного барвника. Без додавання цукру, сполучних речовин або наповнювачів.

Склад:
Розмір порції: 5 капсул
Порцій в упаковці: 36
 Сума на порцію% добової норми*
Калорії8 
Загальний жир0 років0%
Загальний вміст вуглеводів2,5 роки< 2%
Харчові волокна2,5 роки10%
Розчинна клітковина2 роки 
Нерозчинна клітковина0,5 року 
цукри0 років 
білок0 років 
Кальцій5 мг< 2%
натрію2 мг< 2%
Калій22 мг< 2%
Концентрована суміш клітковиниЛушпиння насіння подорожникаКамедь акаціїБез глютену Вівсяні висівкиБез ГМО Соєва клітковинаЯблучна клітковинаОчищаюча трав’яна сумішКорінь імбируЕкстракт сени, 10% сеннозидів Екстракт верхівок червоної конюшини 4:1Екстракт кореня та листя кульбаби 4:12750 мг375 мг 
* Відсоток добової норми базується на 2000-калорійній дієті.Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітковина (Fiber)