Pure Encapsulations, PureLean Fiber Powder, Клітковина, 345.6 г

Код: 32444
Фото товару Pure Encapsulations, PureLean Fiber Powder, Клітковина, 345.6 г
Фото складу Pure Encapsulations, PureLean Fiber Powder, Клітковина, 345.6 г
Фото використання Pure Encapsulations, PureLean Fiber Powder, Клітковина, 345.6 г
Основне фото товара Pure Encapsulations, PureLean Fiber Powder, Клітковина, 345.6 г
(5)
2822 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Ваша травна система складається з багатьох різних органів до них відносяться шлунок, кишечник, жовчний міхур і підшлункова залоза. Коли ці органи працюють разом, вони ефективно ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Клітковина 345.6 г

Pure Encapsulations, PureLean Fiber Powder, Клітковина, 345.6 г

Опис

Ваша травна система складається з багатьох різних органів; до них відносяться шлунок, кишечник, жовчний міхур і підшлункова залоза. Коли ці органи працюють разом, вони ефективно перетравлюють вашу їжу, щоб ви могли використовувати поживні речовини, що містяться в ній. Клітковина відіграє важливу роль у підтримці здоров’я травної системи. Клітковина може бути розчинною або нерозчинною: розчинна клітковина уповільнює швидкість, з якою їжа рухається через травну систему, тоді як нерозчинна клітковина має протилежний ефект.

Розчинна клітковина міститься у фруктах, сушеному горосі, квасолі, вівсі та ячмені. З іншого боку, нерозчинна клітковина зазвичай міститься у фруктах і овочах, пшениці та цільнозернових продуктах. Рафіновані та оброблені харчові продукти, такі як білий хліб і нецільнозернові злаки, мають низький вміст клітковини. Очищені фрукти та овочі також містять менше клітковини, ніж їхні неочищені аналоги. Рекомендується споживати не менше 30 грамів клітковини щодня. Однак, якщо ви зайняті, як більшість людей, вам може бути важко досягти цієї мети. Якщо ви знаєте, що споживаєте недостатньо клітковини, вам слід подумати про те, щоб їсти більше продуктів, багатих клітковиною, або приймати харчові добавки з клітковиною.

PureLean Fiber від може допомогти доповнити споживання харчових волокон, одночасно зменшуючи дискомфорт від таких станів, як запор, шлунково-кишкові захворювання та геморой. Клітковина також може поглинати воду, завдяки чому ви відчуваєте ситість. Цей зручний порошок не має смаку, тому його можна змішувати з багатьма соками або смузі.

Основним інгредієнтом PureLean Fiber є харчові волокна. Кожна порція PureLean Fiber містить три грами розчинної клітковини та три з половиною грами нерозчинної клітковини. Змішайте дві мірні ложки порошку з водою або іншим напоєм на ваш вибір. Кожних 343 грамів PureLean Fiber має вистачити приблизно на три тижні.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 мірні ложки (приблизно 14,4 грами) Порції в упаковці: приблизно 24 Кількість на порцію / калорії 40 Загальний вміст вуглеводів 8 г / 3% Харчові волокна 6 г / 24% білка 1 г / 2% магнію (у вигляді цитрату магнію) 100 мг / 25% натрію (Природні) 30 мг / 1% ксилоолігосахаридів PreticX 700 мг / Запатентована суміш клітковини 10 г / Постачання: целюлоза CreaFibe, частково гідролізована гуарова камедь Sunfiber, клітковина насіння льону, 1000 мг глюкоманнану, порошок плодів чорносливу, яблучний пектин. Денна цінність не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій. Інші інгредієнти: Екстракт ксиліту, луо хан гуо (момордики гросвенори) (фрукти). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища або доданих наповнювачів. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 порції, 1-4 рази на день, змішуючи з напоєм. Рекомендується споживання достатньої кількості води.

Запобіжні заходи

Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Примітка: упаковано за вагою, а не за обсягом. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітковина (Fiber)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності