Vital Nutrients, Cellulose Fiber, Клітковина, 375 г

Код: 34516
Фото товару Vital Nutrients, Cellulose Fiber, Клітковина, 375 г
Фото складу Vital Nutrients, Cellulose Fiber, Клітковина, 375 г
Фото використання Vital Nutrients, Cellulose Fiber, Клітковина, 375 г
Основне фото товара Vital Nutrients, Cellulose Fiber, Клітковина, 375 г
(5)
1536 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Ваше споживання клітковини дуже тісно повязане з вашим загальним самопочуттям у будь-який момент часу. Харчові волокна, розчинні чи нерозчинні, можуть змінити спосіб роботи вашого шлунково-кишкового ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Клітковина 375 г

Vital Nutrients, Cellulose Fiber, Клітковина, 375 г

Опис

Ваше споживання клітковини дуже тісно пов’язане з вашим загальним самопочуттям у будь-який момент часу. Харчові волокна, розчинні чи нерозчинні, можуть змінити спосіб роботи вашого шлунково-кишкового тракту та впливають на методи засвоєння, які використовуються у вашій травній системі та під час метаболізму. Одним словом, клітковина, особливо нерозчинна, має здатність допомагати їжі рухатися через вашу систему швидше та ефективніше. І це іноді може бути дуже приємним.

Можливо, ви захочете прийняти дієтичну добавку, щоб змусити ваше тіло відчувати, що воно працює більш плавно. Целюлозна клітковина 375 грамів від Vital Nutrients є джерелом клітковини для здоров’я товстої кишки та кишечника у зручній формі порошку.

Целюлозна клітковина насправді є джерелом нерозчинної клітковини, яку можна використовувати для підтримки здорового щоденного випорожнення кишечника, що має збільшений обсяг. Підтримуючи різні ваші системи, ця добавка може сприяти процесу розрідження у вашій товстій кишці та неминуче допомагати у виведенні цих токсинів із вашого тіла.

Vital Nutrients бере на себе зобов’язання захищати ваше здоров’я, надаючи безпечні та ефективні продукти. Ця добавка пройшла численні незалежні тести, включаючи тести на автентичність, кількість дріжджів і цвілі, залишки гербіцидів і пестицидів, залишки розчинників, важкі метали, афлатоксини, а також стабільність і кількість бактерій. Ця добавка також не містить жодних покриттів, сполучних речовин, пшениці, молочних продуктів, консервантів, штучних барвників чи ароматизаторів.

Кожен 375-грамовий контейнер целюлозної клітковини від Vital Nutrients має рекомендовану дозу від однієї до двох столових ложок на день, розчинених у воді, соку, улюбленому напої, або в м’якій їжі як дієтична добавка, або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 столові ложки (15 грамів) Порції в упаковці: 25 Кількість на порцію / Целюлозна клітковина (джерело нерозчинної клітковини) 15 г / Денна норма не встановлена. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1 або 2 столові ложки щодня, в соку, воді або м’якій їжі, або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Примітка: внутрішнє ущільнення може відірватися під час зняття кришки. Цілісність ущільнення зберігається до зняття кришки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітковина (Fiber)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2286 грн
Доставлення