DaVinci Laboratories, Clearly Fiber, Клітковина, 176 г

Код: 35224
Фото товару DaVinci Laboratories, Clearly Fiber, Клітковина, 176 г
Фото складу DaVinci Laboratories, Clearly Fiber, Клітковина, 176 г
Фото використання DaVinci Laboratories, Clearly Fiber, Клітковина, 176 г
Основне фото товара DaVinci Laboratories, Clearly Fiber, Клітковина, 176 г
(5)
1191 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Ви шукали дієтичну добавку для підтримки природної регуляції та функціонування вашого тіла‚ і втомилися від необхідності ковтати капсули чи таблетки? Що ж, тепер є рішення, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 026664224019
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories Клітковина 176 г

DaVinci Laboratories, Clearly Fiber, Клітковина, 176 г

Опис

Ви шукали дієтичну добавку для підтримки природної регуляції та функціонування вашого тіла‚ і втомилися від необхідності ковтати капсули чи таблетки? Що ж, тепер є рішення, яке сподобається вам і вашому тілу. Що це? Це явно клітковина! Clearly Fiber підтримує чистий і здоровий травний тракт.

Клітковина Clearly Fiber допомагає мікрофлорі зміцнити бар'єрну функцію слизової оболонки кишечника. Слизова оболонка кишечника перешкоджає прикріпленню збудників і потраплянню алергенів у кров. Ця добавка також може допомогти підтримувати рівень цукру в крові в межах норми.

Активний інгредієнт, стійкий до травлення мальтодекстрин, добре розчинний і не впливає на смак їжі. Клітковина Clearly Fiber підтримує збалансовану кишкову мікрофлору‚ і легко змішується з будь-яким гарячим чи холодним напоєм‚ без грудочок.

Clearly Fiber 5,82 унції. (176 грамів) містить такі інгредієнти:

Стійкий до травлення мальтодекстрин: джерело розчинної клітковини

Офіційний сайт: https://www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 мірна ложка (5,85 грам) Порції в упаковці 30 Кількість на порцію % добової норми Калорії 10 Загальна кількість вуглеводів 5 г 2 %ƚ Загальна кількість клітковини 5 г 20 %ƚ Розчинна клітковина 5 г * Стійкий до травлення мальтодекстрин (марка Fibersol-2) 5,85 г *ƚ Відсоток Добові норми базуються на дієті в 2‚000 калорій. * Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: немає. Вміст клітковини Fibersol-2 перевірено за методом AOAC №2001.03 Fibersol-2 є торговою маркою Matsutani Chemical Industry Co. LTD. Вегетаріанська / без глютену. Без піску, грудочок, смаку. Без цукру.

Дозування

Як дієтичну добавку, змішайте 1 мірну ложку (5,85 г) з будь-якою гарячою або холодною рідиною або їжею 1-3 рази на день або за вказівкою вашого лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо внутрішнє ущільнення пошкоджено, не використовуйте. Колір цього продукту може відрізнятися через колірні варіації натуральних інгредієнтів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітковина (Fiber)